Nieuwe partners gezocht

Indus Overname & Participatie B.V. bemiddelt in verkoop en aankoop van (vooral middelgrote) MKB-ondernemingen. We begeleiden in het gehele overnameproces: ondernemingswaardering, werving en selectie van kopers resp. verkopers, deal structuring, onderhandeling en formalisering.

Momenteel zijn er vijf partners, met standplaatsen gespreid over heel Nederland. Anders dan bij franchise-formules werken de partners nauw samen en delen actief hun relatienetwerken. Gezocht wordt naar uitbreiding met één of twee hooggekwalificeerde nieuwe partners.

U bent een vrouw of man van 40-55 jaar, hebt een academisch denkniveau, en bij voorkeur een financieel-technische en/of financieel-juridische achtergrond. Door uw kennis, werkervaring en empatisch vermogen bent u in staat het vertrouwen van opdrachtgevers te winnen.

U bent initiatiefrijk, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een grote overtuigingskracht. U bent pragmatisch en analyseert snel.

U beschikt over een goed ontwikkeld commercieel/financieel netwerk en bent in eerste aanleg minstens twee dagen per week beschikbaar.

U wordt partner en mede-aandeelhouder in een professioneel draaiende onderneming met prima perspectieven. U bent eigen baas, met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. U bepaalt uw eigen agenda en werkt vanuit uw eigen woonplaats; de periodieke partnermeetings vinden plaats in Den Bosch. De honoreringsstructuur is zo ingericht, dat uw succes vrijwel geheel uzelf ten goede komt. Uw mede-partners zijn integere professionals en prettige collega’s, met een academische achtergrond.

U maakt een ‘vliegende start’ in de branche voor bedrijfsovernames. Uw collega’s fungeren als vraagbaak en klankbord en beschikken over een netwerk van kopers, verkopers, investeerders en bankiers.

Potentiële koper? Schrijf u geheel vrijblijvend in.