Drs. Peter Dekker

Partner

Na zijn studie fiscale economie in Rotterdam is Peter vanaf het begin van zijn loopbaan actief betrokken geweest bij fusies, overnames en participaties. Inmiddels zijn dat er vele tientallen. Die ervaring in combinatie met het grote aantal ondernemingen waarin Peter heeft gewerkt hebben hem gevormd tot een sector brede specialist.

Een greep uit de ondernemingen: Mars (chocolade), Avery-Denisson (etiketten), Campina-Melkunie (zuivel), Packard Bell/NEC (personal computers), ClientLogic/Sitel (start-up/call centers), TNT Post/Cendris (call-, data- & document management), Continental Bakeries (private label koekjes), De Boer Tenten (events), Harting Bank (zorg/logistiek), Tellus (online lead generation) en De Hoge Dennen (family office). In de ondernemingen heeft hij vooral financiële, commerciële, logistieke en operationele managementervaring opgedaan, soms in de lijn en ook als bestuurder.  Als toezichthouder is hij werkzaam geweest bij: Penko (meet- en regeltechniek), Bank Brussel Lambert/ING, Human Inference (data quality) en Deli Maatschappij (constructie/retail/agri).

Peter is ondernemend en heeft ook uitgebreide ervaring met en kennis over  herstructureren en familiebedrijven. In mei 2011 trad hij toe als partner bij Indus -Overname & Participatie-.

Een uitgebreid overzicht is gepubliceerd op nl.linkedin.com/in/pedekker/.

Contact:
E: p.dekker@indus-overname.nl
M: 06 5166 0545Potentiƫle koper? Schrijf u geheel vrijblijvend in.