Mr. Jeroen Bruins Slot

Partner

Na een studie bedrijfsrecht in Leiden begon Jeroen Bruins Slot in 1993 als advocaat in Rotterdam. In 1998, na 5 jaar in een algemene ondernemingsrecht praktijk te hebben gewerkt, stapte hij over naar Exact Holding (boekhoudsoftware voor het MKB) in Delft, waar hij als bedrijfsjurist de beursgang in juni 1999 voorbereidde en begeleidde.

Om zich verder – buiten het juridische – te verbreden stapte hij in 2000 over naar Sonera (de nationale Finse aanbieder van telefonie en Internet diensten) waar hij in Nederland de fiscale holdingstructuur (mede) opzette en vervolgens in 2001 de Nederlandse Internet activiteiten van Sonera afbouwde en verkocht.

Na een interim opdracht bij Mediakabel (digitale televisie), werd Jeroen in 2003 algemeen directeur van Australian Homemade, een ijs- en chocolade retail franchise formule die eigendom was van (wijlen) Bart van Elsland, oprichter en grondlegger van de Bakker Bart formule. In 5 jaar tijd werd Australian Homemade uitgebouwd tot een internationaal concept, met winkels in meerdere landen, waaronder in Australië en de Verenigde Staten. De formule werd in 2006 verkocht aan investeerders en in 2007 vertrok Jeroen bij Australian Homemade.

Op verzoek van de toenmalige CEO van Exact, keerde Jeroen in 2008 terug naar Exact Holding, waar hij ziting kreeg in de Executive Committee en bekleedde hij een groot aantal verschillende functies (zo was hij wereldwijd verantwoordelijk voor juridische zaken, communicatie en de relaties met investeerders en vervulde hij daarnaast op interim basis de functie van wereldwijd hoofd personeelszaken en managede hij verschillende reorganisatie projecten).

In augustus 2012 vertrok hij bij Exact en trad hij toe als partner bij Indus Overname en Participatie B.V. Jeroen richt zich met name op transacties in ICT, nieuwe media en zakelijke dienstverlening en begeleidt en bewaakt in andere trajecten en transacties de juridische belangen van de klanten van Indus.

Een uitgebreid overzicht is gepubliceerd op LinkedIn: nl.linkedin.com/pub/jambruinsslot/.

Contact:
E: j.bruinsslot@indus-overname.nl
M: 06 2666 3660Potentiële koper? Schrijf u geheel vrijblijvend in.