Bedrijf in handel of dienstverlening voor oud ondernemer

K057

Branche:                    Detailhandel, groothandel, dienstverlening, franchisenemer

Locatie:                      Nijmegen, Arnhem, of in een straal van 40km rond deze steden

De Ondernemers:      Gedreven klantgerichte ondernemersechtpaar. Het echtpaar heeft een goede onderlinge samenwerking. Ze hebben voldoende eigen middelen uit de verkoop van hun vorige bedrijf en zoeken een nieuwe participatie of overname. Hun streven naar resultaat uit zich met name in het goed aansturen van processen en personeel, met een tevreden klant als uitgangspunt. In hun vorige bedrijf lieten ze deze managementkwaliteiten in de (groot-)handel zien, deze kwaliteiten zijn ook uitstekend toepasbaar in de dienstverlening. Kandidaten zijn commercieel sterk, en combineren een hands-on mentaliteit met het vermogen om visie en structuur in te bedden in een organisatie.  

Soort bedrijf:             Een bedrijf tot 15 medewerkers dat al langer bestaat met een redelijk stabiele omzet. Het mag een familiebedrijf zijn dat geen opvolging heeft.  

Transactie:                Een geleidelijke overname in overleg met de huidige eigenaar behoort tot de mogelijkheden. Overnameprijs tot €1.000.000.    

Contact:                     Jacques de Vries; 06-53818357;  j.devries@indus-overname.nlPotentiële koper? Schrijf u geheel vrijblijvend in.