Drs. Jacques de Vries

Partner

In complexe M&A deals en strategisch beleidsvormings-trajecten zijn luisteren, analyse, en overtuigen de belangrijkste kwaliteiten van Jacques de Vries. Hij is bekend met langdurige deals en projecten in de gezondheidszorg die alleen op basis van wederzijds vertrouwen gesloten konden worden en waarvoor soms een lange adem nodig is. Deels heeft hij deze werkzaamheden verricht als eigen ondernemer, deels in zijn verantwoordelijkheid voor M&A bij Celesio AG en Mediq N.V.

Tijdens zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit heeft Jacques zich gespecialiseerd in marketing management met accenten richting econometrie en sociale wetenschappen en heeft hij meegewerkt aan enkele publicaties. In zijn eerste functies na zijn afstuderen heeft hij zowel sales- als operationele functies bekleed en heeft in deze laatste positie twee grote reorganisaties begeleidt.

Jacques is te kenschetsen als een generalist met gevoel voor timing en heeft zich toegelegd op de gezondheidszorg, ook buiten de landsgrenzen. Zijn internationale ervaring heeft hem, behalve taalbeheersing, geleerd heeft om te gaan met culturele verschillen en deze verschillen juist ook te gebruiken bij het realiseren van doelstellingen. Hij heeft een bijzondere passie voor risicodragend ondernemerschap. Naast het begeleiden en adviseren van ondernemers is hij gastdocent ondernemerschap op de hogeschool waar hij studenten adviseert die een eigen bedrijf oprichten.

In september 2010 vertrok hij bij Celesio AG en trad hij toe als partner bij Indus Participatie en Overname B.V. Jacques de Vries richt zich met name op transacties in de gezondheidszorg.  

Een uitgebreid overzicht is gepubliceerd op LinkedIn: nl.linkedin.com/in/jacquesdevries.

Contact:
E: j.devries@indus-overname.nl
M: 06 5381 8357Potentiƫle koper? Schrijf u geheel vrijblijvend in.