Waarschijnlijk krijgt u maar zelden te maken met bedrijfsoverdracht, maar voor ons bij Indus is dit dagelijkse kost. Door onze kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsovername kunnen we de verschillende fasen in het verkoopproces efficiënter laten verlopen. Hierdoor verkoopt u uw onderneming sneller aan de juiste partij en vaak – niet onbelangrijk – voor een betere prijs.

Persoonlijke klik

Onze aanpak is simpel, doelgericht en geheel onafhankelijk. Alles is gericht op één doel: uw bedrijf op een goede manier verkopen. Wordt er bedrijfsopvolging gezocht, dan bundelen we onze krachten om u hierbij optimaal te begeleiden. De partners van Indus zijn allemaal generalist, maar hebben ook ieder hun eigen brancheachtergrond en expertise. Bovendien zijn we zelf ondernemers: u werkt altijd rechtstreeks met één of meerdere van de partners, waarbij we zoeken naar een persoonlijke klik met u als ondernemer. Zo garanderen we u de beste begeleiding bij de verkoop van uw bedrijf.

Over Indus

Indus begeleidt ondernemers bij de koop en verkoop van ondernemingen. We richten ons op MKB-ondernemingen met omzetten tussen ruwweg € 1 en 50 miljoen, in diverse branches en sectoren. Meer over ons.

Contact opnemen

Indus helpt u graag met deze vragen om de beoogde bedrijfsovername succesvol te laten verlopen en onnodige risico’s te vermijden. Klik hier om contact op te nemen.